Főoldal / Utazási ajánlatok · Utazási kategóriák · Hasznos Információk · Kapcsolat · Galéria · Keresés · Link beküldése · Kép beküldése 2014.11.27
Navigáció
Főoldal / Utazási ajánlatok
Utazási kategóriák
Hasznos Információk
Kapcsolat
Galéria
Keresés
Link beküldése
Kép beküldése
Üdvözlet
Üdvözöljük cégünk honlapján!


Autobuszaink


Szolgáltatásaink
  • Belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, segítünk a tervezésben és megvalósítjuk elgondolásait.
  • Vállaljuk dolgozóinak szállítását, megtervezzük az Ön számára legkedvezőbb menetvonalakat és eljutási időket.
  • Vállaljuk iskolajáratok megtervezését és lebonyolítását.
  • Segítünk megtervezni és lebonyolítjuk munkahelyi közösségek autóbuszos kirándulását.
  • Sportegyesületek, nyugdíjas klubok, zarándok csoportok személyszállítása.
  • Esküvők, családi ünnepségek, baráti összejövetelek személyszállításának lebonyolítása.
  • Autóbuszaink kapacitásának széles skálájával állunk rendelkezésére (20 fős, 30 fős, 47 fős).
  • Kérje részletes árajánlatunkat!
Rólunk
Autóbusz eladás és vásárlás (Buses for sale)

Továbbiakban azokat az utakat ismertetjük, melyeknek személyszállításával cégünket bízták meg.

Látni szeretnéd legfrissebb ajánlatainkat? Jelentkezz be!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj a honlapon.
A teljes kínálatunkat csak regisztrált tagjaink láthatják.
Karácsony előtti nézelődés Ausztriában 2014. november 29.
Egy napos külföldi utak
Frauenkirchen, Hauswirth csokoládégyár mintaboltja, Kismarton, Rust és Sopron.Első megállónk a Fertő tó keleti oldalán található a Fraukirchen (Boldogasszony) kisváros, aminek különleges látványa a Bazilika és Apátság barokk épülete. Csodálatosan felújított Bazilika, látogatása ingyenes, és állandóan nyitva van.

Következő úti célunk Kittseeben (Köpcsény) lévő Hauswirth csokoládégyár mintaboltja.
A Shoko-Csárda mintaboltjában végig kóstolgatjuk a különböző finomságokat és előnyös áron vásárolhatunk a gyártott termékekből.
Vásárlást követően Kismartonba megyünk, ahol rövid gyalogos városnézést követően a kastélyban és a sétálóutcáján megrendezésre kerülő karácsonyi vásár színes forgatagában töltjük időnket. A belváros és a sétálóutcák a fenyő- és fahéjillatban, az apró mécsesek fényében és karácsonyi kivilágításban még szebbek és hangulatosabbak, mint más hétköznapokon.
Kihagyhatatlan látni való a Kálvária-domb.
A rendkívül különleges, részben a domb belsejében, részben a tetején kanyargó passióút a kápolnában kezdődik az első stációval. A kápolnába vezető széles lépcsősor két oldalán angyalszobrok állnak, a homlokzaton az Esterházy-címert láthatjuk. A kápolna főoltára tulajdonképpen a keresztút első állomása, a barlangszerű fülkében, ?Jézus az Olajfák hegyén? látható, előtte egy dúsan aranyozott baldachinon áll a híres kegyszobor. A kápolnától kanyargó folyosók mentén, barlangszerű fülkékben, kis kápolnákban láthatjuk a keresztút stációit. Összesen 24 látványos stáció idézi vissza rendkívül életszerűen a történetet. A legmagasabb ponton találjuk a Szent Kereszt-kápolnát, az utolsó jelenetekkel. A domb tetejéről szép kilátás nyílik a városra.
A kálvária túloldalán lévő Haydn-templomot és mauzóleumot is megnézzük.
Belépő 4 ?
Az Esterházy-kastély látogatása fakultatív. Belépőjegy 7 és 19 ? között van, attól függően, hogy hány kiállítást, termet szándékozunk megnézni.
Következő állomásunk Rust (Ruszt) .
A Fertő táj részeként világörökségi védettséget élvező, a tó nyugati partján fekvő Rust középkori városfalakkal körbevett belvárosának szinte minden épülete műemlék.

A hangulatos kisváros nemcsak nyáron, hanem egész évben nagyon népszerű a turisták körében. Az adventi időszakban is felpezsdül az élet. Minden hétvégén karácsonyi zene hallható a kisváros egyik sétálóutcáján, a Kirchengassén. A vásárban különleges mézek, teák, lekvárok, mézeskalácsok, szappanok, játékok, jászolok, karácsonyi dekorációk, könyvek és kézzel készített alkotások csábítják a sétálókat.
Ruszt után hazafele indulunk. Egy rövid sétát teszünk még Sopron belváropsában.
Karácsonyi hangulattal feltöltődve az esti órákban érkezünk Zalaegerszegre.

Utazás: autóbusszal.
Részvételi díj: 5.400.- Ft/fő / min. 38 fő/,6.200 .- Ft/fő / min 30 fő /.
Belépők: Kálvária domb 5 Euró, Kastély fakultatív 9 Euró
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Indulás: 06:00 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.
Hazaérkezés: várhatóan 21 óra.
Kecskeméten városnézés, gyárlátogatás a Mercedes gyárban! 2014. december 5.
Egy napos belföldi utak
Kíváncsi vagy hogyan készül a MERCEDES Kecskeméten.....?
Utazz velünk 2014. december 5-én!Uti célunk Kecskemét a "Hírős város". Bács-Kiskun megye székhelye. A kecskeméti barackpálinka, a színeskerámia díszekkel ékes szecessziós épületek és a "Kodály- módszer" teszik messze földön ismertté.
Ebben az időszakban Advent hangulata járja be a város főterét.
A városban és az adventi vásárban tett sétánk után látogatást teszünk a Mercedes gyárban.

A kecskeméti gyár a Németország déli tartományában levő rastatti üzemmel közösen együttműködve gyártja a Mercedes-Benz kompakt-autó generációjának B-osztály modelljét.
A gyárba 2013. szeptember 30-tól mindenki betekintést nyerhet. Megnyitotta kapuit és innentől folyamatosan lehetőséget ad az érdeklődők számára, hogy a gyártási folyamatok majdnem minden szakaszát csoportos túrák alkalmával szemügyre vehessék. A csarnokok mérete, a robotkarok precíz mozgása és a dolgozók szervezett munkája lenyűgöző látványt nyújtanak. Mindenki testközelből láthatja a csúcsminőség létrejöttét. A látogatásokhoz kiállítási tárgyakat és információs modulokat állítottak fel, hogy az érdeklődők betekintést nyerhessenek a gyártási folyamatokba. Ezek a kiállítási területek négy épületben: az irodaházban, a présüzemben, a karosszéria-üzemben és a szereldében láthatók. Segítségükkel interaktív módon, testközelből figyelhető meg, hogyan gyártják a Mercedes-Benz modelleket a magyar dolgozók.
A 12 év feletti látogatók 25- fős csoportokban vezetéssel járhatják be szinte az egész gyárterületet.
A gyárlátogatás két csoportban történik.
Első csoport: látogatás időtartama 2 óra, 12:45 ? 14:45 max létszám 25 fő
Második csoport: látogatás időtartama 1óra 15 perc. 17:00 ? 18:15 max létszám 17 fő
Az utazásra való jelentkezéskor kell jelezni, hogy melyik csoportban kíván részt venni a gyárlátogatáson.
Az igényeket a jelentkezések sorrendjében tudjuk figyelembe venni!!!!!!!!!
A fentiekből következően a városnézés is két csoportban történik.

Utazás: autóbusszal:
Szolgáltatás: utas kísérés.
Részvételi díj: 7.500.-/fő ( min 40 fő ), 7.900.- Ft/fő (min 35 fő.)
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 06:30 óra
Belépőjegy: a gyárlátogatás ingyenes!
Advent Bécsben 2014. december 7.
Egy napos külföldi utakAdvent Bécsben schönnbrunni kastély látogatással

2014. december 07.

Ünnepi hangulat, fényár, sültgesztenye, forraltbor, vagyis Bécs adventkor


A bécsi adventi vásár a környék egyik legnagyobb karácsonyváró rendezvénye. Bécs, az egykori császárváros ilyenkor a világvárosi arcát mutatja: több száz kereskedő, több helyszín és turisták tízezrei jellemzik ekkortájt az osztrák fővárost. Mindenfelé különleges díszítés, forró italok és ízletes ételek illata hívogatja a hidegben a turistákat.
Rövid pihenővel érkezés Bécsbe, ahol először a schönnbrunni kastéllyal ismerkedünk meg. Az adventre feldíszített kastély emlékezetes látvány marad. A délutáni órákban felfedezzük az osztrák fővárost. Rövid belvárosi séta során megtekintjük a legfőbb nevezetességeket (Stephansdom, Hofburg, Kärtnerstrasse). Sétánk utolsó állomása a városháza, amely előtt a város legszebben kivilágított vására található. Itt lehetőség nyílik vásárlásra, egy finom karácsonyi puncs elfogyasztására. 18:00 órakor hazautazás. Érkezés az esti órákban.

Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Részvételi díj: 5700..- Ft/fő / minimum 38 fő / 6.400.- Ft / minimum 30 fő /.
Belépődíj: Kb.16 Euro/fő
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 6 óra
Csatlakozási lehetőség: Egervár, Vasvár, Szombathely.
Steyr a karácsony városa. 2014. december 13.
Egy napos külföldi utak


Steyr középkort idéző főtere és az ádventi sokadalom hangulata garantálja az élményt.


Egy kellemes kirándulásra invitálunk Benneteket, ahol az ünnepek előtti Stayrben maga a Meseország elevenedik meg és a vásár hangulatának átadva magunkat gyermekkorunk álomkarácsonyába repülhetünk vissza.
Stayr, Christkindlstadt,
Steyr igazi gyöngyszem a gyakorlott adventi utazók számára, hiszen Steyr ad otthont Ausztria hivatalos Karácsonyi vásárának. Karácsonyi postahivatal működik, és a Betlehemi jászol állítása, valamint a Karácsony Múzeum mind az adventi időszak tartozékai. Igazi osztrák kisváros, amelyben az ide látogatók úgy érezhetik, mintha visszautaztak volna néhány évszázadot az időben. Mi lehet annál szebb, mint egy karácsony előtti időben tett látogatás abba a városba, ahol a "Christkindl“" (Jézuska) lakik? És még egy érv: a Steyr-i Betlehem a német nyelvterületen az egyik legutolsó, még működő pálcás bábszínháza, amely kb. 1850 óta szórakoztatja a nézőket.
A történelmi látnivalókban gazdag város az Enns és a Steyr folyók találkozásánál fekszik. Séta az épségben megmaradt középkori eredetű óvárosban. A karácsonynak nagy hagyománya van Steyrben. Itt található a híres Karácsonyfadísz Múzeum. Ne menjünk el szó nélkül a város magyar vonatkozása mellett, miszerint Steyr gyártmányú hathengeres motor hajtotta a Magyar-Osztrák együttműködésben készült - igen sikeres - Dutra-Steyr 110 traktort.
A város szélén lévő Christkindl zarándoktemplom története régi múltra tekint vissza. Megalapítása és hírének elterjedése egy csodálatos gyógyuláshoz kapcsolódik. Az egész világon ismert Christkindl (Jézuska) karácsonyi postahivatal 1950 óta működik. A templom egyik melléképületében gyönyörű betlehe?meket is megcsodálhatunk. A mechanikus betlehem arról nevezetes, hogy a figurák mozognak benne.
Steyrben az ember úgy érezheti magát az adventi időszakban, mintha visszautazott volna néhány évszázadot az időben. Mi lehet annál szebb, mint egy karácsony előtti időben tett látogatás abba a városba, ahol a Christkindl (Jézuska)" lakik". Igazán különleges látnivalónak számít Steyrben a "jászolösvény", amelyen megcsodálhatók a kisváros betlehemei. Ha már itt vagyunk, érdemes feladni egy karácsonyi üdvözlőlapot is, amelyre garantáltan rákerül a "kis Jézus" pecsétje, hiszen a település neve Christkindl.
Utunk során Garsten nevezetességével és adventi vásárával is ismerkedünk.
Késő este érkezünk Zalaegerszegre.
A részletes programban találsz több fotót. Nézd meg és segítenek a döntésben.

Utazás: autóbusszal.
Részvételi díj: 10.000.- Ft/fő / min. 38 fő/, 12.900.- Ft/fő / min 26 fő /.
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Indulás: 04:00 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.
Hazaérkezés: várhatóan 24 óra.
Ádvent egy különleges helyen! 2014. december 14.
Egy napos külföldi utak

Adventi sokadalom, de nem akárhol, 1900 méter magasban!!!

Graz - Petzen

Aki nyugalomra és meghitt adventi készülődésre, különleges élményre vágyik, annak e programunk az ideális választás.
Első állomásunk Graz. Gyalogos sétát teszünk a karácsonyi díszbe öltözött romantikus városban. A Graz-i főtéren az adventi időszakban egész kis falu épül, ahol felmelegszik a test és a lélek. A hagyományos vásári portéka szemet gyönyörködtető, szívet megörvendeztető.
Graz különleges élménye a világon egyedülállónak számító adventi betlehem. A hatalmas jégtömbből kifaragott Jégbetlehemet a Tartományi Székház udvarán állítják fel, és különféle fény-és hangjátékokkal teszik még különlegesebbé!
Utunkat tovább folytatjuk Petzenbe, ahol egyedülálló élményben lesz részünk: adventi ünneplés, vásár 1900 m magason! Ez Ausztria legmagasabban fekvő karácsonyi vására. Kézműves portékák, kulturális programok várják az ideérkezőket. Természetesen nem maradhat el a vidám forralt borozás, majd indulunk vissza a völgybe.
Különleges élményekkel feltöltődve térünk haza Zalaegerszegre.

Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Részvételi díj: 7.400 .- Ft / minimum 38 fő /8.600 .- Ft / minimum 26 fő /.
Belépődíj: Kb.14 Euro/fő a felvonóra.
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 06:30 óra
Csatlakozási lehetőség: Andráshida, Bagod, Körmend.
Autóbusz eladás és vásárlás!
Autóbusz eladás és vásárlás.

Tekintse meg eladó autóbuszaink című rovatunkat.

Szeretnénk tovább fejleszteni az autóbusz parkunkat.

Eladási ajánlatot várnánk SETRA 415 HD típusú, euro 5 minösítésű autóbuszra.Elérhetőségünk: postmaster@untenberger.t-online.hu
Buses for sale
Please check out the section on buses for sale.

We would like to further develop our bus fleet, therefore We offer a SETRA 415 HD bus with Euro 5 emission standard for sale.

Contact: postmaster@untenberger.t-online.huMegszólal a "Csendes éj" Liszt Ferenc Szülőházánál Doborjánban. 2014. december 20.
Egy napos külföldi utakMegszólal a "Csendes éj" Liszt Ferenc Szülőházánál Doborjánban.
2014. december 20.

Első megállónk 2009 áprilisában megnyílt a város és a környék legnagyobb bevásárlóközpontja, az EO (Einkaufszentrum Oberwart).
Két órányi időnk lesz a nézelődésre vásárlásra, majd utunkat folytatva következnek az Édes percek a pralinémanufaktúrában.
Gondoltatok már arra, hogy megtudjátok, hogyan készül el egy praliné?
Tarcsafürdőn a fürdő mellett találjuk a Spiegel pralinémanufaktúrát.. A szeretettel teli kézimunkákat, a legfinomabb belga csokoládékból, saját recept alapján formázzák nemes-édes finomságokká. A töltelékek, együttvéve a régióban, a gondosan kiválogatott termékekből áll, ami tényleg a nyelven olvad el.!
A tulajdonos itt az üzemben mutatja be a pralinékészítés folyamatát. Minden lépést láthatunk, akár a kivetítőn keresztül is. A csokoládépasztillákat Belgiumból vásárolják, ezek kerülnek felolvasztásra, ebből lesz az alapanyag. Utána egy műanyag formában, több lépésben készülnek a bonbonok, számtalan ízben és formában.
A legnépszerűbbek az epres, a mákos, a tojáslikőrős pralinék, de van Uhudler-krémmel töltött is. Az pralinék ára körülbelül a magyar, hasonló kategóriájú csokoládék áraival azonos.
Egy kis kitérővel Máriafalvára megyünk. A kicsiny falvak apró gyöngyszemeket rejtenek, így van ez Máriafalván is. .... nagyon szép templomot látunk, amelynek ráadásul igen sok magyar vonzata is van. Egy igazi ékszerdoboz ez a templom! Építését a Kanizsaiak kezdték meg 1409-ben gótikus stílusban. Viszonylag lassan lett kész, majd az 1600-as és 1700-as években többször is átépítették, ekkor barokk stílusban. 1882 és 1899 között Seindl Imre neogótikus stílusban újjá építette. Szerencsére megtartotta az eredeti és megmenthető gótikus elemeket is. A főoltár Zsolnay majolikával díszített. Ugyancsak Zsolnay majolika a szószék mellvédje és a keresztelő kút is. Ugyancsak Budapestről került ide a keresztelőkút vas teteje. Magyar eredetűek az ablakok üvegei is: a híres üvegfestő, Róth Miksa üzeméből származnak és Magyarország szentjeit ábrázolja. Maga a falu egyébként igen hosszú ideig Batthyány birtok volt (1636-tól kezdődően).
Ausztriában az egyik legszebb és legmeghittebb időszak az adventi ünnepségsorozat. Egy meghitt, ünneplésnek lehetünk részesei a következő állomásunkon, Doborjánban.
Liszt Ferenc szülőfaluja büszke a híres komponistára, és ezt meglehetősen látványosan teszi. A főutcán áll egy óriási Bösendorfer zongora, valamint találunk egy pavilont is, előtte paddal és egy nagy piros gombbal, amelyet megnyomva Liszt muzsikája csendül fel a kis építményből.
"Csendes éj" Raidingban
December 20-án Liszt Ferenc szülőháza előtt a Liszt Ferenc férfikórus tolmácsolásában csendül fel a híres karácsonyi dal, a "Stille Nacht, Heilige Nacht". Az érdeklődőket adventi finomságok, forró puncs és gyerekpuncs várja.
A koncert 16 órakor kezdődik a Liszt-szülőház előtti téren. A fellépésre hagyományos magyar, német és angol karácsonyi dalokkal készülnek e kórusok.
A délután fénypontja a közel 50 doborjáni és soproni énekes közös produkciója lesz majd a színpadon.

Karácsonyi hangulattal feltöltődve hazafelé indulunk. Kőszegen még megállunk, sétálunk a kis ékszerdoboznak látszó városkában.
A részletes programban találsz több fotót. Nézd meg és segítenek a döntésben.

Utazás: autóbusszal.
Részvételi díj: 4.200.- Ft/fő / min. 38 fő/, 4.800.- Ft/fő / min 30 fő /.
Belépők: 8 Euró.
Szolgáltatás: idegenvezetés, utas kísérés.
Indulás: 07:30 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.
Hazaérkezés: várhatóan 23 óra.
Utazás autóbusszal
Utazás autóbusszal.

Belföldi, vagy nemzetközi viszonylatban.

Autóbusz bérlés, autóbusz rendelés.

Nagy-, közepes- és kisautóbusz méretben is állunk rendelkezésére.

Elérhetőségünk: postmaster@untenberger.t-online.hu
Szilveszter Székelyföldön! 2014. december 30- 2015. január 2. ( 4 nap/ 3 éjszaka.)
Több napos külföldi utak


Székelyföld garantáltan elvarázsol mindenkit, sokunk kedvenc úti célja!
A hagyomány tisztelete és a modern kor ötvözete sajátos élményt hagy az ide látogatóban.
A havas hegycsúcsok, várromok, Árpádkori templomok, a székely nyelvjárás, különleges gasztronómia, különleges erdélyi ételek, szilveszteri mulatságok mind-mind varázserővel bírnak!
Gyere velünk a 2014-es év utolsó és a 2015-ös év első bulijára és kirándulására!
Helyszíne a Hargita tövében elhelyezkedő székely faluban, Tibodon lesz,
amely Székelyudvarhelytől 3 km-re található.
Ünnepi vacsora, élőzene, meglepetések, kirándulás, túra gyalog és lovas-szánnal!
Sok nevetés és új barátok várnak Rád is, ha eljössz velünk!
Szállásunk és a szilveszteri mulatság a képen látható hangulatos ?Hajnalcsillag? Panzióban lesz. Földszintjén egy 60 férőhelyes étkező, konyha és a kiszolgáló helységek vannak, míg az emeleti szinten a két-háromágyas, fürdőszobás vendégszobák kaptak helyet.Utazás: Luxus autóbusszal.
Szállás: 2-3 ágyas szobákban. / Panziókban /
Ellátás: félpanzió, szilveszterkor ünnepi vacsora, élőzene, éjfél után hidegtál,
Szolgáltatás: Helyi idegenvezetés, utas kisérés.
Részvételi díj: min. 35 fő esetén 49.000.- Ft/fő, min 30 főnél 52.100.- Ft/fő
Megjegyzés az árhoz:
Min 35 főnél személyszállítás, idegen vezetés 19.000.-Ft/fő, 30 főnél 22.100.-Ft/fő.
Személyenként a 3 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, szilveszteri vacsora élőzenével 30.000.- Ft/fő)
Jelentkezéskor 5.000.- Ft/ fő előleg fizetendő, ezzel egyidejűleg lehet helyet foglalni az autóbuszon.
Indulás helye és ideje: Zalaegerszeg, Kovács K. tér autóbusz megálló, 2014. dec. 30. 00:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Keszthely, Budapest Körgyűrű Anna hegyi Pihenő
Az utazásra várjuk Baráti társaságok jelentkezését!
Körutazás és felejthetetlen nyaralás a francia Riviérán 2015. június 19-28
Több napos külföldi utak

Francia Riviera...2015. június 19-28.

/Menton, Antibes, Monaco, Monte Carlo, Cannes, Nizza, Grasse Parfümgyár, St Paul de Vence, Verdon kanyon/

Gyere velünk és élvezd a nyarat Európa egyik legszebb részén, a Francia Riviérán! Nizza, Cannes, Monte Carlo, az élet napos oldalát jelenti már vagy kétszáz éve.
Ha szeretnéd látni a Riviéra festőket is megihlető telt színeit: az azúrkék tengert, az ezüstösen zöldellő olajfákat vagy a napsárga és terrakotta színű házakat, a ligur és dél-francia piacok szín- és hang-kavalkádját, ezt az utat élvezni fogod.
Lenyűgöző látványban lesz részünk, ha az angol lordok és orosz arisztokraták által felfedezett partszakasznak bármely városát is keressük fel.
Programunk azoknak szól, akik a pihenés és strandolás mellett kulturális és természeti látványosságokkal is szeretnének megismerkedni.

Ellátogatunk Monacóba, a világ második legkisebb és legsűrűbben lakott államába, valamint megnézzük hogyan élnek a legtehetősebbek Monte-Carlóban.
Sétálunk, fürdünk a világ leghíresebb strandjain, élvezzük a napsütést a Riviéra fővárosában, Nizzában. Felfedezzük a filmfesztiválok városát Cannes-t, hajókiránduláson veszünk részt az azurkék tengeren. Megcsodálhatjuk " Európa Grand kanyonját" a Verdon folyó szurdok völgyét.

A Riviéra nem pusztán tájegység, ez bizony életérzés!

Utazás: Luxus autóbusszal.
Részvételi díj: .-Ft/fő 75.000.- Ft/fő (minimum 40 fő ) 79.800.- Ft/fő ( min. 36 fő )
Szállás: 4 személyes lakó-autóban
Ellátás: önellátás
Szolgáltatás: idegenvezetés, utas-kísérés.
Indulás: 2015. június 19. péntek 19:30 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.
Csatlakozási lehetőség: Gellénháza, Lenti.
Biztosítás: Külön kérésre csoportos ( min. 10 fő esetén ) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás /kb. 500.-Ft/fő/ áron köthető.
A részvételi díjból 20.000.- Ft előleg fizetendő legkésőbb 2014. nov. 15-ig.
Jelentkezés határideje: 2014. nov. 15.
Az előleg befizetésével az autóbuszon rendelkezésre álló szabad helyekből lehet választani.

A részvételi díjból 2015. február 28-ig további 20.000.-Ft/fő/ , majd a fennmaradó összeg befizetési határideje: 2015. május 15.
Megjegyzés az árhoz: A részvételi díj árát 320.- Ft/ Euró árfolyamig tudjuk tartani.

Egyéb tájékoztatás:

1.Szállásunk Campingben, lakóautóban lesz.
A camping minden komforttal felszerelt: úszómedence, gyermek medence, futball pálya, pimpong asztal ....stb. Élelmiszerbolt, étterem, Bar, Disco Pizzeria, nyilvános telefonok, internet valamint széf bérlési lehetőség, mosoda található a területén.

Egy lakókocsi 4 személyes / 2 db 2 ágyas szoba, 1 nappali benne egy felszerelt konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel valamint mosdó, zuhanyzó,wc./

2. Érkezéskor lakókocsinként 100 Euró kauciót kell fizetni készpénzben, ami távozáskor természetesen visszajár, ha mindent tisztán és épségben átadunk.
Mivel az autóbusz nem tud a lakókocsik közelébe menni, így lehetőség van a csomagokat beszállíttatni a parkolótól a kemping területére. Ennek díja 10 - 15 Euró lakókocsinként. Ebben a visszaszállítás díja is benne van.

3.Takaró, párna van. Ágynemű-huzatot, lepedőt hozni kell.

4. A napok sorrendje (3-8. nap) a nyitva tartások és az időjárás függvényében felcserélődhet.

5. Belépődíjak:
Az árak tájékoztató jellegűek!
Városnézés dottóval kb.: 18,5 Euró / 2 alkalomra /
Hajókirándulás 14 Euró
Monaco - Kaktusz kert: felnőtt 6 Euró, gyermek 3 Euró
Monaco - Óceanográfiai Múzeum felnőtt 15,50 Euró, diák 8 Euró
Fakultatív : Antibes Marineland: felnőtt 35 Euró gyermek 17 Euró

Az utazásra várjuk az Élhető Jövőért Egyesület tagjait! Éves tagdíjunk 1.200.- Ft/fő./

Jelentkezés:

06/ 20- 9815934 dr Pószáné Róka Katalin / Élhető Jövőért Egyesület Elnöke / Zalaegerszeg.
Kattints a részletekre, ott több képet találsz a programról. Segítenek a döntésben!
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

199,622 látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.