Főoldal / Utazási ajánlatok · Utazási kategóriák · Hasznos Információk · Kapcsolat · Galéria · Keresés · Link beküldése · Kép beküldése 2014.10.02
Navigáció
Főoldal / Utazási ajánlatok
Utazási kategóriák
Hasznos Információk
Kapcsolat
Galéria
Keresés
Link beküldése
Kép beküldése
Üdvözlet
Üdvözöljük cégünk honlapján!


Autobuszaink


Szolgáltatásaink
  • Belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, segítünk a tervezésben és megvalósítjuk elgondolásait.
  • Vállaljuk dolgozóinak szállítását, megtervezzük az Ön számára legkedvezőbb menetvonalakat és eljutási időket.
  • Vállaljuk iskolajáratok megtervezését és lebonyolítását.
  • Segítünk megtervezni és lebonyolítjuk munkahelyi közösségek autóbuszos kirándulását.
  • Sportegyesületek, nyugdíjas klubok, zarándok csoportok személyszállítása.
  • Esküvők, családi ünnepségek, baráti összejövetelek személyszállításának lebonyolítása.
  • Autóbuszaink kapacitásának széles skálájával állunk rendelkezésére (20 fős, 30 fős, 47 fős).
  • Kérje részletes árajánlatunkat!
Rólunk
Autóbusz eladás és vásárlás (Buses for sale)

Továbbiakban azokat az utakat reklámozzuk, melyeknek személyszállításával cégünket bízták meg.

Látni szeretnéd legfrissebb ajánlatainkat? Jelentkezz be!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj a honlapon.
A teljes kínálatunkat csak regisztrált tagjaink láthatják.
A Tolmin Patak Szurdoka 2014. október 05.
Egy napos külföldi utak
Tolmin - szurdok...2014. október 05.

Rendkívüli útviszonyok miatt új időpont!

Barangolás a Triglávi Nemzeti Park legmélyebb pontján.


A Triglav Nemzeti Park csúcsai mellett érdemes felkeresni a park legalacsonyabban fekvő vidékét is, a Tolmin-patak szurdokát (Tolminska Korita). Tolminból Zatolmin felé tartva érjük el a szurdokvölgyet. A Tolmin szurdoknak két ága van, melyek a két folyó a Tolminka és a Zadlaščiča mentén vezetnek.

Függőleges sziklafalak, sziklába vájt ösvények, kristálytiszta türkizkék víz várja az ide érkezőket. A két kis szurdokban kiépített ösvényeken sétálhatunk és gyönyörködhetünk a természet különleges alkotásiban. A Zadlaščiča szurdokban egy igen érdekes természeti jelenségre bukkanunk, a helyiek által ?Medveja Glava?-nak, azaz ?Medvefejnek? nevezett sziklára, mely nem más mint egy hatalmas, a szurdok két fala közé szorult kőtömb.

A szurdok legihletőbb látványossága a Dante Barlang. A barlang belsejében 3 kamra van, teljes hosszúságuk 1140 méter, legmélyebb pontjuk 41 méter, de mindössze csak néhány méter látogatható a járatokból, ugyanis nincs kivilágítva. A barlang nem véletlenül viseli a híres olasz költő Dante nevét. A XIV. század elején a Pagano della Torre pátriárka Tolminban látta vendégül Dante Alighierit, akit a barlangba tett látogatás inspirált később, az Isteni színjáték legzordabb tájainak megírására, a ?Pokol?-ra .

A Tolminka patak szurdoka szurdok felett 60 méter magasan ível át a félelmetes kilátást nyújt Ördög-híd, mely a Triglav Nemzeti Park legdélibb bejárata. Ennek szurdoknak a végén egy csodálatos víz vájta szorosban láthatjuk a 18.8 ? 20.8 C fokos hőforrás feltörési helyét, amely az 5-9 fokos Tolminka folyóba ömlik.


Utazás: kényelmes autóbusszal.
Részvételi díj: 9.600.- Ft/fő /minimum 38 fő/ .
Belépő: 5 Euró
Szolgáltatás: idegenvezetés, utas-kísérés.
Indulás: 5:15 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.Kattints a részletekre, ott több képet találsz a programról. Segítenek a döntésben!
Szabadka belvárosa és a nagypiaca! 2014. november 15.
Egy napos külföldi utak
Szabadka belvárosa és a nagypiaca!....2014. november 15.


A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb időpontot tűztünk ki!!!!

Szabadka belvárosa és a nagypiaca!....2014. november 22.Ezt a napot Szabadkán töltjük. Szabadka Szerbia legészakibb pontján a Vajdaságban található. Fontos európai útvonalak kereszteződésében, a Duna és a Tisza folyók között helyezkedik el. Ezt a várost hihetetlen kulturális öröksége, gazdagon díszített épületei, multikulturális szellemisége és európai jellege teszik egyedivé. Délelőtt megnézzük a híres szabadkai piacot. Ahogy mondani szokás, megtalálható itt minden a varrótűtől a gőzmozdonyig. A belvárosában, megtekintjük Szabadka szecessziós nevezetességeit. A közel 100000 lakosú város mindössze 10 km-re fekszik a magyar határtól. Rengeteg magyar ember él itt (a lakosság 40%-a), s mivel ez a terület régen Magyarországhoz tartozott, ezért a nevezetességeik többsége is hozzánk köthető.
Az egész város építészetére jellemző a szecessziós stílus. A városháza és a híres zsinagóga épületét Jakab Dezső és Komor Marcell tervezték. A Zsolnay kerámiával fedett Raichle-palota ma a kortárs képzőművészeti alkotások legfőbb otthona.
Mindenképpen teszünk egy kiadós sétát a Szabadság téren és a Korzón!
Sétánk után búcsút intünk a Vajdaságnak és haza felé indulunk.


Utazás: Autóbusszal.
Szolgáltatás: Idegenvezetés.
Részvételi díj: 7.800.- Ft/fő (min. 38 fő), 9.600.- Ft/fő ( min. 26 fő ).
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács K. tér 00:00 óra.
Csatlakozási lehetőség: Bak, Keszthely, Sármellék.
Az utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy plasztik kártyás személyi igazolvány.
Karácsony előtti nézelődés Ausztriában 2014. november 29.
Egy napos külföldi utak
Frauenkirchen, Hauswirth csokoládégyár mintaboltja, Kismarton, Rust és Sopron.


Első megállónk a Fertő tó keleti oldalán található a Fraukirchen (Boldogasszony) helység, aminek különleges látványa a Bazilika és Apátság barokk épülete. Csodálatosan felújított Bazilika, látogatása ingyenes, és állandóan nyitva van.

Következő úti célunk Kittseeben (Köpcsény) lévő Hauswirth csokoládégyár mintaboltja.
A Shoko-Csárda mintaboltjában végig kóstolgatjuk a különböző finomságokat és előnyös áron vásárolhatunk a gyártott termékekből.
Vásárlást követően Kismartonba megyünk, ahol rövid gyalogos városnézést követően a kastélyban és a sétálóutcáján megrendezésre kerülő karácsonyi vásár színes forgatagában töltjük időnket. A belváros és a sétálóutcák a fenyő- és fahéjillatban, az apró mécsesek fényében és karácsonyi kivilágításban még szebbek és hangulatosabbak, mint más hétköznapokon.
Kihagyhatatlan látni való a Kálvária-domb.
A rendkívül különleges, részben a domb belsejében, részben a tetején kanyargó passióút a kápolnában kezdődik az első stációval. A kápolnába vezető széles lépcsősor két oldalán angyalszobrok állnak, a homlokzaton az Esterházy-címert láthatjuk. A kápolna főoltára tulajdonképpen a keresztút első állomása, a barlangszerű fülkében, ?Jézus az Olajfák hegyén? látható, előtte egy dúsan aranyozott baldachinon áll a híres kegyszobor. A kápolnától kanyargó folyosók mentén, barlangszerű fülkékben, kis kápolnákban láthatjuk a keresztút stációit. Összesen 24 látványos stáció idézi vissza rendkívül életszerűen a történetet. A legmagasabb ponton találjuk a Szent Kereszt-kápolnát, az utolsó jelenetekkel. A domb tetejéről szép kilátás nyílik a városra.
A kálvária túloldalán lévő Haydn-templomot és mauzóleumot is megnézzük.
Belépő 4 ?
Az Esterházy-kastély látogatása fakultatív. Belépőjegy 7 és 19 ? között van, attól függően, hogy hány kiállítást, termet szándékozunk megnézni.
Következő állomásunk Rust (Ruszt) .
A Fertő táj részeként világörökségi védettséget élvező, a tó nyugati partján fekvő Rust középkori városfalakkal körbevett belvárosának szinte minden épülete műemlék.

A hangulatos kisváros nemcsak nyáron, hanem egész évben nagyon népszerű a turisták körében. Az adventi időszakban is felpezsdül az élet. Minden hétvégén karácsonyi zene hallható a kisváros egyik sétálóutcáján, a Kirchengassén. A vásárban különleges mézek, teák, lekvárok, mézeskalácsok, szappanok, játékok, jászolok, karácsonyi dekorációk, könyvek és kézzel készített alkotások csábítják a bámészkodókat.
Ruszt után hazafele indulunk. Egy rövid sétát teszünk még Sopron belváropsában.
Karácsonyi hangulattal feltöltődve az esti órákban érkezünk Zalaegerszegre.

Utazás: autóbusszal.
Részvételi díj: 5.400.- Ft/fő / min. 38 fő/,6.200 .- Ft/fő / min 30 fő /.
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Indulás: 06:00 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.
Hazaérkezés: várhatóan 24 óra.
Kecskeméten városnézés, gyárlátogatás a Mercedes gyárban! 2014. december 5.
Egy napos belföldi utak
Kíváncsi vagy hogyan készül a MERCEDES Kecskeméten.....?
Utazz velünk 2014. december 5-én!Uti célunk Kecskemét a "Hírős város". Bács-Kiskun megye székhelye. A kecskeméti barackpálinka, a színeskerámia díszekkel ékes szecessziós épületek és a "Kodály- módszer" teszik messze földön ismertté.
Ebben az időszakban Advent hangulata járja be a város főterét.
A városban és az adventi vásárban tett sétánk után látogatást teszünk a Mercedes gyárban.

A kecskeméti gyár a Németország déli tartományában levő rastatti üzemmel közösen együttműködve gyártja a Mercedes-Benz kompakt-autó generációjának B-osztály modelljét.
A gyárba 2013. szeptember 30-tól mindenki betekintést nyerhet. Megnyitotta kapuit és innentől folyamatosan lehetőséget ad az érdeklődők számára, hogy a gyártási folyamatok majdnem minden szakaszát csoportos túrák alkalmával szemügyre vehessék. A csarnokok mérete, a robotkarok precíz mozgása és a dolgozók szervezett munkája lenyűgöző látványt nyújtanak. Mindenki testközelből láthassa a csúcsminőség létrejöttét. A látogatásokhoz kiállítási tárgyakat és információs modulokat állítottak fel, hogy az érdeklődők betekintést nyerhessenek a gyártási folyamatokba. Ezek a kiállítási területek négy épületben ? az irodaházban, a présüzemben, a karosszéria-üzemben és a szereldében ? láthatók. Segítségükkel interaktív módon, testközelből figyelhető meg, hogyan gyártják a Mercedes-Benz modelleket a magyar dolgozók.
A 12 év feletti látogatók 25- fős csoportokban vezetéssel járhatjuk be szinte az egész gyárterületet.
A gyárlátogatás két csoportban történik.
Első csoport: látogatás időtartama 2 óra, 12:45 ? 14:45 max létszám 25 fő
Második csoport: látogatás időtartama 1óra 15 perc. 17:00 ? 18:15 max létszám 17 fő
Az utazásra való jelentkezéskor kell jelezni, hogy melyik csoportban kíván részt venni a gyárlátogatáson.
Az igényeket a jelentkezések sorrendjében tudjuk figyelembe venni!!!!!!!!!
A fentiekből következően a városnézés is két csoportban történik.

Utazás: autóbusszal:
Szolgáltatás: utas kísérés.
Részvételi díj: 7.500.-/fő ( min 40 fő ), 7.900.- Ft/fő (min 35 fő.)
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 07:00 óra
Belépőjegy: a gyárlátogatás ingyenes!
Ádvent egy különleges helyen! 2014. december 14.
Egy napos külföldi utak
Adventi sokadalom, de nem akárhol, 1900 méter magasban!!!

Graz - Petzen

Aki nyugalomra és meghitt adventi készülődésre, különleges élményre vágyik, annak e programunk az ideális választás.
Reggeli indulás után Grazba érkezünk. Gyalogos sétánk a karácsonyi díszbe öltözött romantikus városban. A Graz-i főtéren az adventi időszakban egész kis falu épül, ahol felmelegszik a test és a lélek. A hagyományos vásári portéka szemet gyönyörködtető, szívet megörvendeztető.
A legkülönlegesebb mégis a Grazban az adventi betlehem, ami a világon egyedülállónak számít. A hatalmas jégtömbből kifaragott Jégbetlehemet a Tartományi Székház udvarán állítják fel, és különféle fény-és hangjátékokkal teszik még különlegesebbé!
Utunkat tovább folytatjuk Petzenbe. Itt egyedülálló élményben lesz részük: adventi ünneplés, vásár 1900 m magason! Ausztria legmagasabban fekvő karácsonyi vására a síterep kellős közepén található, 1900 méteres magasságban. Kézműves vásár, forralt bor, puncs, fellépők várják az ideérkezőket. A kabinos felvonóval gyorsan feljuthatunk, majd a vidám forralt borozást követően vissza is a völgybe.
Különleges élményekkel feltöltődve indulunk Zalaegerszegre.

Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Részvételi díj: 7.400 .- Ft / minimum 38 fő /8.600 .- Ft / minimum 26 fő /.
Belépődíj: Kb.14 Euro/fő a felvonóra.
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 7 óra
Csatlakozási lehetőség: Andráshida, Bagod, Körmend.
Autóbusz eladás és vásárlás!
Autóbusz eladás és vásárlás.

Tekintse meg eladó autóbuszaink című rovatunkat.

Szeretnénk tovább fejleszteni az autóbusz parkunkat.

Eladási ajánlatot várnánk SETRA 415 HD típusú, euro 5 minösítésű autóbuszra.Elérhetőségünk: postmaster@untenberger.t-online.hu
Buses for sale
Please check out the section on buses for sale.

We would like to further develop our bus fleet, therefore We offer a SETRA 415 HD bus with Euro 5 emission standard for sale.

Contact: postmaster@untenberger.t-online.huUtazás autóbusszal
Utazás autóbusszal.

Belföldi, vagy nemzetközi viszonylatban.

Autóbusz bérlés, autóbusz rendelés.

Nagy-, közepes- és kisautóbusz méretben is állunk rendelkezésére.

Elérhetőségünk: postmaster@untenberger.t-online.hu
Szilveszter Székelyföldön! 2014. december 30- 2015. január 2. ( 4 nap/ 3 éjszaka.)
Több napos külföldi utakSzékelyföld garantáltan elvarázsol mindenkit, sokunk kedvenc úti célja!
A hagyomány tisztelete és a modern kor ötvözete sajátos élményt hagy az ide látogatóban.
A havas hegycsúcsok, várromok, Árpádkori templomok, a székely nyelvjárás, különleges gasztronómia, különleges erdélyi ételek, szilveszteri mulatságok mind-mind varázserővel bírnak!
Gyere velünk a 2014-es év utolsó és a 2015-ös év első bulijára és kirándulására!
Helyszíne a Hargita tövében elhelyezkedő székely faluban, Tibodon lesz,
amely Székelyudvarhelytől 3 km-re található.
Ünnepi vacsora, élőzene, meglepetések, kirándulás, túra gyalog és lovas-szánnal!
Sok nevetés és új barátok várnak Rád is, ha eljössz velünk!
Szállásunk és a szilveszteri mulatság a képen látható hangulatos ?Hajnalcsillag? Panzióban lesz. Földszintjén egy 60 férőhelyes étkező, konyha és a kiszolgáló helységek vannak, míg az emeleti szinten a két-háromágyas, fürdőszobás vendégszobák kaptak helyet.Utazás: Luxus autóbusszal.
Szállás: 2-3 ágyas szobákban. / Panziókban /
Ellátás: félpanzió, szilveszterkor ünnepi vacsora, élőzene, éjfél után hidegtál,
Szolgáltatás: Helyi idegenvezetés, utas kisérés.
Részvételi díj: min. 35 fő esetén 49.000.- Ft/fő, min 30 főnél 52.100.- Ft/fő
Megjegyzés az árhoz:
Min 35 főnél személyszállítás, idegen vezetés 19.000.-Ft/fő, 30 főnél 22.100.-Ft/fő.
Személyenként a 3 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, szilveszteri vacsora élőzenével 30.000.- Ft/fő)
Jelentkezéskor 5.000.- Ft/ fő előleg fizetendő, ezzel egyidejűleg lehet helyet foglalni az autóbuszon.
Indulás helye és ideje: Zalaegerszeg, Kovács K. tér autóbusz megálló, 2014. dec. 30. 00:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Keszthely, Budapest Körgyűrű Anna hegyi Pihenő
Az utazásra várjuk Baráti társaságok jelentkezését!
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

183,033 látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.