Főoldal / Utazási ajánlatok · Utazási kategóriák · Hasznos Információk · Kapcsolat · Galéria · Keresés · Link beküldése · Kép beküldése 2016.07.01
Navigáció
Főoldal / Utazási ajánlatok
Utazási kategóriák
Hasznos Információk
Kapcsolat
Galéria
Keresés
Link beküldése
Kép beküldése
Üdvözlet
Üdvözöljük cégünk honlapján!


Autobuszaink


Szolgáltatásaink
  • Belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, segítünk a tervezésben és megvalósítjuk elgondolásait.
  • Vállaljuk dolgozóinak szállítását, megtervezzük az Ön számára legkedvezőbb menetvonalakat és eljutási időket.
  • Vállaljuk iskolajáratok megtervezését és lebonyolítását.
  • Segítünk megtervezni és lebonyolítjuk munkahelyi közösségek autóbuszos kirándulását.
  • Sportegyesületek, nyugdíjas klubok, zarándok csoportok személyszállítása.
  • Esküvők, családi ünnepségek, baráti összejövetelek személyszállításának lebonyolítása.
  • Autóbuszaink kapacitásának széles skálájával állunk rendelkezésére (20 fős, 30 fős, 47 fős).
  • Kérje részletes árajánlatunkat!
Rólunk
Autóbusz eladás és vásárlás (Buses for sale)

Továbbiakban azokat az utakat ismertetjük, melyeknek személyszállításával cégünket bízták meg.

Látni szeretnéd legfrissebb ajánlatainkat? Jelentkezz be!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj a honlapon.
A teljes kínálatunkat csak regisztrált tagjaink láthatják.
Egy napos pihenés, fürdés a Krk szigeten, Omisaljban. 2016. július 17.
Egy napos külföldi utak

Egy napos pihenés, fürdés a Krk szigeten, Omisaljban.
2016. július 17.

Ezen a napon a horvát tengerpart legnagyobb szigetére, a Krk szigetre látogatunk . Kora reggeli indulás után megérkezünk Omisaljba. Egy óvárosi séta után következhet a tengerparti pihenés, fürdés.

A Krk-sziget észak-nyugati részén fekvő Omisalj az első település, amit a hídon áthaladva megpillanthatunk.
A Krki híd az 1970-es évek második felében épült,1430 méter hosszú. Átadásakor a világ legnagyobb beton ívhídja volt. A híd átadása teljesen megváltoztatta a település életét, melyet addig csak kompon lehetett megközelíteni.

Szépen rendben tartott óváros és kiváló strandolási lehetőség vár bennünket ezen a napon. Omisalj az Adria partjának apró titka. Sok értékes történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. Több műemlék található itt, mint a felkapottabb szomszéd városokban, bizonyos szempontból pedig az egész Kvarner-öbölben egyedülálló. Omisaljban például több koraközépkori - ezerévesnél is idősebb - dombormű maradt fenn kitűnő állapotban, mint sok európai országban.

Óvárosa tipikusan középkori képet mutat. Kb. 85 m magasan ül a hegy tetején, szűk kis utcák hálózata fut a fehér és rózsaszín házikók között. Az óváros teljes egészében autómentes terület. A város tetejéről fantasztikus a panoráma a Kvarner-öbölre és a kristálytiszta vízű tengerpartra. Az óvárosban több gyönyörű templom is áll, közülük a legnagyobb a Nagyboldogasszony, melynek első írásos említése 1180-ból származik, de valószínűleg jóval korábban épült. A tekintetet rögtön megkapó rózsaablaka 1405-ból származik.


Az óvárosban tett nézelődésünk után lesétálunk a tengerpartra. Bal oldali képen látható strandot keressük fel, ahol éttermeket, ajándékboltot is találunk.


Partja változatos, hol sziklás, hol kavicsos, egyes részeken betonozott, de homokos szakaszokat is találunk. Kis öbleiben nyugodtan és zavartalanul strandolhatunk.
Gyerekesek, úszni nem vagy kevésbé tudók a lassan mélyülő, alul homokos tengerben fürdőzhetnek, úszkálhatnak. Napozhatunk a sziklákon, a betonos parton, bérelhetünk napágyat, de saját napozóeszközök használata is megengedett. Napfürdőzés után behúzódhatunk a tengerpart mögötti, gyönyörű fákkal övezett területre, ahol hűsölhetünk a nagy nyári melegben.

Ajánlatos fürdőpapucs használata.

Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegen vezetés, utas kísérés.
Részvételi díj: 7.700.-Ft / minimum 38 fő /, 9.700.- Ft/fő / minimum 30 fő.
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tét 4:00 óra
Várható hazaérkezés: 22:00-23:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Bak, Söjtör, Pusztaszentlászló, Letenye.


Az utazásra várjuk az Élhető Jövő Egyesület tagjait és családját! Éves tagdíjunk 1.200.- Ft/fő.
Részletes programunk a www.eljovo.lapunk.hu web lapon is megtalálható.

Egynapos fürdés Crikvenicán 2016. augusztus 14.
Egy napos külföldi utakEgynapos fürdés Crikvenicán 2016. augusztus 14.
Aki tengerre vágyik tartson velünk egész napos fürdőzési programunkra.
Rövid pihenőkkel érkezés az Adria partjára (Crikvenica) ahol egész napos fürdőzés keretében szabadprogram vár ránk. Fürdünk a tengerben, sétálunk, napozunk az Adria partján, majd a kellemesen eltöltött nap után a késő délutáni órákban indulunk vissza.


Crikvenica az egyik leghíresebb turisztikai központ a Kvarner-öböl térségében. Pörgős hely, a környék egyik legnagyobb városa. Főbb strandjai a főszezonban nagyon zsúfoltak, de van lehetőség nyugisabb partszakaszokat is találni.

Crikvenicára mondhatjuk, hogy egy szép város, hiszen bőven vannak csinos látnivalói, csak hát eléggé szétszórtan, és emiatt nem annyira karakteres, mint a horvát tengerpart sok más városa, ahol megtalálható a történelmi hangulatú, régies óváros és hangulatos utcácskái, és a mediterrán vonzerejük is hitelesebb, mint Crikvenicáé. Crikvenica tehát nem a romantika városa, viszont annál inkább kiérdemli az izgalmas, pörgős város jelzőt. Ugyanakkor, érdekes, hogy számszerűen mégis a kisgyermekes családosok dominálnak. Ők elsősorban a homokos strandok miatt döntenek a crikvenicai mellett.
Crikvenicában mindenféle strandot megtalálunk a nyugodt sziklás strandoktól kezdve, a betonos/füves kiépítetteken keresztül, a zsúfolt homokos/aprókavicsos strandokig. A városi szabad strandokon sokan vannak a szezonban, de mivel elég sok ilyen van, a tömeg eloszlik. Nem úgy a crikvenicai fizetős plázson, ahol rengeteg az ember. Ide főleg a kisgyermekes családok jönnek a játszóterek és a lassan mélyülő, homokosnak nevezett vízpart miatt.


A fiatalokat pedig a sok szórakozási lehetőség (strandröplabda pálya, csocsóasztalok, vendéglők, klubok) vonzza. Ide a napi belépő kb. 15-20 kuna a felnőtteknek, és a fele a gyerekeknek. A (mesterségesen létrehozott) homokos strand szép, jól felszerelt és kifejezetten tiszta. A sötétes türkizkék tengervíz csodaszép, a vízminőség szuper, de többek szerint az átlagosnál valamivel sósabb. A nyár közepén a víz hőmérséklete 27-29 fokra is felmelegedhet. A városi strandot, a Gradska Plaza-t a Kvarner-öböl legszebb strandjai között emlegetik.


Információ:
Utazás: autóbusszal
Szolgáltatás: utaskísérés.
Részvételi díj: 8.500.- Ft/fő / minimum 38 fő /, 9.500. - Ft/fő / minimum 35 fő /,10.700. - Ft/fő / minimum 30 fő + BBP utasbiztosítás 660.- Ft/fő.
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károlytér 4:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Bak, Söjtör, Becsehely, Letenye.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

464,510 látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.