Főoldal / Utazási ajánlatok · Utazási kategóriák · Hasznos Információk · Kapcsolat · Galéria · Keresés · Link beküldése · Kép beküldése 2014.08.30
Navigáció
Főoldal / Utazási ajánlatok
Utazási kategóriák
Hasznos Információk
Kapcsolat
Galéria
Keresés
Link beküldése
Kép beküldése
Üdvözlet
Üdvözöljük cégünk honlapján!


Autobuszaink


Szolgáltatásaink
  • Belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, segítünk a tervezésben és megvalósítjuk elgondolásait.
  • Vállaljuk dolgozóinak szállítását, megtervezzük az Ön számára legkedvezőbb menetvonalakat és eljutási időket.
  • Vállaljuk iskolajáratok megtervezését és lebonyolítását.
  • Segítünk megtervezni és lebonyolítjuk munkahelyi közösségek autóbuszos kirándulását.
  • Sportegyesületek, nyugdíjas klubok, zarándok csoportok személyszállítása.
  • Esküvők, családi ünnepségek, baráti összejövetelek személyszállításának lebonyolítása.
  • Autóbuszaink kapacitásának széles skálájával állunk rendelkezésére (20 fős, 30 fős, 47 fős).
  • Kérje részletes árajánlatunkat!
Rólunk
Autóbusz eladás és vásárlás (Buses for sale)

Továbbiakban azokat az utakat reklámozzuk, melyeknek személyszállításával cégünket bízták meg.

Látni szeretnéd legfrissebb ajánlatainkat? Jelentkezz be!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj a honlapon.
A teljes kínálatunkat csak regisztrált tagjaink láthatják.
Látogatás Bracóhoz 2014. augusztus 31-én Bécsbe!
Egy napos külföldi utak
A néma gyógyítóként emlegetik a horvát Braco-t, aki 1967 novemberében született Zágrábban, Horvátországban. 24 éves korában szerezte meg közgazdász diplomáját. Braco arra szentelte életét, hogy felébressze azokat a pozitív és gyönyörű érzéseket és energiákat, amelyeket mindnyájan hordozunk magunkban, és hogy segítsen a beteg, szomorú és reménytelen embereknek.
-Mindannyiunkban van egy mag, ami egyszer gyönyörű gyümölccsé érik. ( Braco szavai )

Miért utazik valaki akár fél napig is azért, hogy több száz társával együtt egy teremben állva Braco 5 percig némán nézze?
Talán mert már megtapasztalta ezt az energiát és annak segítő hatását, vagy mástól hallott, olvasott róla. Lehet, hogy olyan betegsége, problémája van, amihez máshonnan már nem remél segítséget. De az is lehet, hogy csak egy kis plusz energiára vágyik, és hitébe, világnézetébe belefér ez a jelenség, amelynek pontos működését a hivatalos tudomány még csak kutatja. Vagy éppen azért, mert nem győzték meg a tudósok, orvosok által is dokumentált csodás gyógyulások, de elég nyitott, és személyesen szeretne meggyőződni, megtapasztalja-e és be tudja-e fogadni azt az energiát, amit a világszerte ismert és elismert horvát szellemi segítő ezen a néma pillantáson keresztül felé közvetít.

Braco maga nagyon kerüli azt, hogy "gyógyító"-nak nevezzék ?ő nem "kezeli" az embereket, és nem ígér gyógyulást. Kifejezetten kéri, hogy ne a hagyományos orvosi kezelés helyett keressék fel, hanem annak kiegészítéseként. Braco nem tagja semmilyen vallási felekezetnek, irányzatnak és a hozzá érkezőket is minden szempontból egyenlőnek tekinti.
Aki még nem volt, talán nem tudja, hogy virágot hozni kell. Ezt érkezéskor ott leadjuk.
Helyette majd hazainduláskor szintén kapunk virágot, melyet más hozott. Ezzel magunkkal hozzuk azokat az energiákat, melyeket ott tapasztalunk, ez a virág egyben kézzel fogható emlék, másrészt a szeretet-energia körforgását jelképezi? A virág lehet egy szál vagy egy csokor is akár cserepes virág.

Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: utas kísérés.
Részvételi díj: 5.500.-Ft/fő /min. létszám 18 fő /,

Indulás:2014. augusztus 31-én, Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 08:00 óra Később pontosítjuk!!!!!!
Várható visszaérkezés: 16 óra.
Jelentkezés: 20/ 9815 934
Körutazás, pihenés Albániában - 2014. szeptember 1-9.
Több napos külföldi utak
Kalandozás a skipetárok földjén!...2014. szeptember 1-9.


Szeretnél látni egy különleges országot Európában?
Gyere velünk e balkáni felfedező útra, ahol kincs a hatalmas, érintetlen tengerpart, a meleg vizű tenger, a romantikus várromok, az ókori városok maradványai, a sajátos népi építészet, vendégszerető emberek, a lovas-kocsik és a szamarak a pálmafás tengerparton.
Fő úti célunk Albánia, a Balkán szíve, a sasok földje, Európa fehér foltja, de átutazóban betekintést kaphatunk, Bosznia-Hercegovináról, Montenegróról, és egy csipetnyit Horvátországról.
Albánia még ma is Európa legelzártabb és legtitokzatosabb országa. Fejlődő gazdaság, mediterrán életstílus és kedves, mosolygós emberek jellemzik. Az alig-alig felfedezett Észak-Albán-Alpok és Montenegró belső hegyvidéke, tavai és folyói együtt a földkerekség páratlan vidéke, ahol tobzódnak a természeti látnivalók.

Információk:

Utazás: Luxus autóbusszal.
Szállás: 1 -2-3 ágyas Szállodai szobákban. Tranzit szálláson panzióban , Albániában Szálloda ****
Ellátás: reggeli, félpanzió külön igényelhető.
Szolgáltatás: Végig idegenvezetés, utas kísérés. Albániában helyi idegen vezető.
Részvételi díj:
108.700.- Ft/fő min 38 fő,
119.200.-Ft/fő, min. 30 fő,
126.100.-Ft/fő, min. 24 fő
Félpanziós felár: 25.400.- Ft/fő
Egyágyas felár: 22.000.- Ft
Belépők: kb 38 Euró/fő / Később kerül pontosításra.
Indulás helye és ideje: Zalaegerszeg, Kovács K. tér autóbusz megálló, 2014. szeptember 1. 3 óra
Csatlakozási lehetőség: Bak, Söjtör, Nagykanizsa, Böhönye, Pécs.
Az utazásra várjuk az Élhető Jövőért Egyesület Tagjait! Éves tagdíjunk 1.200.- Ft/fő.
Részletes programról a www.eljovo.lapunk.hu és a www.untenberger.hu web oldalon lehet tájékozódni.
Jelentkezési határidő: 2014. január 31.
Előleg fízetés: 2014. febr. 15. 25.000.- Ft/fő
márc. 31. 25.000.- Ft/fő
júl. 31. a fenn maradt összeg.
Helyfoglalás az autóbuszon az előleg befizetésekor lehetséges!


Kattints a részletekre, ott több képet találsz a programról. Segítenek a döntésben!
A Tolmin Patak Szurdoka 2014. szeptember 13.
Egy napos külföldi utak
Tolmin - szurdok...2014. szeptember 13.

Barangolás a Triglávi Nemzeti Park legmélyebb pontján.


A Triglav Nemzeti Park csúcsai mellett érdemes felkeresni a park legalacsonyabban fekvő vidékét is, a Tolmin-patak szurdokát (Tolminska Korita). Tolminból Zatolmin felé tartva érjük el a szurdokvölgyet. A Tolmin szurdoknak két ága van, melyek a két folyó a Tolminka és a Zadlaščiča mentén vezetnek.

Függőleges sziklafalak, sziklába vájt ösvények, kristálytiszta türkizkék víz várja az ide érkezőket. A két kis szurdokban kiépített ösvényeken sétálhatunk és gyönyörködhetünk a természet különleges alkotásiban. A Zadlaščiča szurdokban egy igen érdekes természeti jelenségre bukkanunk, a helyiek által ?Medveja Glava?-nak, azaz ?Medvefejnek? nevezett sziklára, mely nem más mint egy hatalmas, a szurdok két fala közé szorult kőtömb.

A szurdok legihletőbb látványossága a Dante Barlang. A barlang belsejében 3 kamra van, teljes hosszúságuk 1140 méter, legmélyebb pontjuk 41 méter, de mindössze csak néhány méter látogatható a járatokból, ugyanis nincs kivilágítva. A barlang nem véletlenül viseli a híres olasz költő Dante nevét. A XIV. század elején a Pagano della Torre pátriárka Tolminban látta vendégül Dante Alighierit, akit a barlangba tett látogatás inspirált később, az Isteni színjáték legzordabb tájainak megírására, a ?Pokol?-ra .

A Tolminka patak szurdoka szurdok felett 60 méter magasan ível át a félelmetes kilátást nyújt Ördög-híd, mely a Triglav Nemzeti Park legdélibb bejárata. Ennek szurdoknak a végén egy csodálatos víz vájta szorosban láthatjuk a 18.8 ? 20.8 C fokos hőforrás feltörési helyét, amely az 5-9 fokos Tolminka folyóba ömlik.


Utazás: kényelmes autóbusszal.
Részvételi díj: 9.600.- Ft/fő /minimum 38 fő/ .
Belépő: 5 Euró
Szolgáltatás: idegenvezetés, utas-kísérés.
Indulás: 5:15 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.Kattints a részletekre, ott több képet találsz a programról. Segítenek a döntésben!
Barangolás a varázslatos szépségű Nógrád megyében. 2014. szeptember 23-25.
Több napos belföldi utakSzécsény, Hollókő, Szentkút,Ipolytarnóc,Füleki vár, Somoskő, Salgó vára,Salgótarján, Kőrösi Csoma Sándor Emlékpark, Pásztó.

Úti célunk a varázslatos szépségű Nógrád megye - vagy ahogyan az itt élők nagy szülöttjük, Mikszáth Kálmán író nyomán nevezik "Görbe ország" - számos egyedi, sajátos értékkel rendelkező vidék. Természeti adottságai, gazdag kulturális öröksége, történelmi hagyományai, irodalomtörténeti, néprajzi értékei sok-sok érdekességet tartogatnak. A települések még ma is elevenen élő néphagyományai, színpompás viseletei, a palóc népi építészet nyomait viselő házai letűnt korok generációinak kultúráját villantják elénk.
Részese lehetünk "Palócország" nyújtotta élményeknek! Sétálunk egyet Szécsényben a megújult történelmi belvárosban. Ellátogatunk Hollókőre amely a Palóc táj legszebb gyöngyszeme, 1987 óta része a világörökségnek. Észak-Magyarország leglátogatottabb és legnépszerűbb kegyhelyén Szentkúton is teszünk egy látogatást. A felejthatetlen élményt nyújtó Ipolytarnóc több mint 20 millió éves ősleletegyüttesét is megcsodálhatjuk. Megtekintjük Szlovák területen a Fülek várát, amely egyike azon kevés várunknak, melyet még a tatárjárás előtt emeltek. A tatárjárás után épült Somoskő várat szintén Szlovák területen nézhetjük meg. Körülnézünk még Salgótarjánban, ellátogatunk a Kőrösi Csoma Sándor Emlékparkba Tar településén, melynek legfőbb vonzereje a Sztúpa egész tájat uraló hófehér, impozáns épülete. Pásztó látnivalóival is megismerkedünk.

Utazás: Autóbusszal.
Szolgáltatás: Idegenvezetés.
Szállás: Hotel**
Ellátás: félpanzió.
Részvételi díj: minimum 40 fő esetén 26.700.- Ft/fő min 30 fő esetén 30.000.- Ft/fő
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács K. tér 5:00 óra
/ A részvételi díj a belépők árát nem tartalmazza. /
Szenzációs élmények Ausztriában! 2014.szeptember 27.
Egy napos külföldi utak
Fel a hegyre felvonóval, lefele a képen látható rollerrel.

Egészség megörző program: a hegyre akár gyalogtúrával, lefele akár kerekezni is lehet. (2014. szeptember 27.)

Hohe Wand Természeti Park látnivalói fűszerezve kétkerekű élménnyel!Első úti célunk Mariazell vidékének legmagasabb hegyére , Gemeindealpen-re az 1626 méter magas hegycsúcsra vezet. Mariazelltől 5 km-re, északra található.
A hegyre a Bergbahnen Mitterbach felvonó segítségével jutunk fel. Itt csodálatos panoráma köszönt ránk. Derűs idő esetén a Dachsteintól a Dunáig el lehet látni. Gyönyörködünk a csodálatos kilátásban. Miután megcsodáltuk a természet gyönyörű alkotásait lejövünk a hegyről.
Két lehetőség közül választhatunk: Ismét a kétüléses felvonót választjuk vagy amennyiben az élményt fokozni akarjuk, akkor kétkerekű vagy háromkerekű rollert választjuk. ( Ezt ajánlom! )

Az újan épített ( 4,6 km-res ) rollerúton, óriás rollerekkel a völgybe gurulhatunk. Az élmény rendkívüli!
Miután mindannyian lejutottunk a völgybe folytatjuk utunkat Wiener Neustadt közelében található 800 és 1.135 m közötti magasságban elterülő erdős fennsík Természeti Paarkjába . a Hohe Wand Natur Parkba.
A Park számtalan érdekes látnivalót kínál kicsiknek és felnőtteknek egyaránt.
A Sky Walk kilátó terasz a Naturpark legújabb látványossága. A sziklába függőlegesen beépített teraszról gyönyörű kilátás nyílik a mélybe. Tiszta időben a Fertő-tótól, a Buckligen Welten keresztül Semmeringen át, a Schneebergig és az Elő-Alpokig ellátni.

Aki a kövek világára kiváncsi, végig mehet a sziklaösvényen, amely közvetlenül a Kohlröserlhaus mellett indul és a sziklafalon kezdődik. Felfedezhetjük a Naturpark ezen részét, érdekes geológiai képződmények, és egy kis barlang mellett elhaladva. Egyedülálló mészkő övezetben élvezhetjük a csodálatos kilátást. Kényelmes sétának, ideális az erdei tanösvény. Az ösvény melletti táblákon információ található a környék növényeiről, fáiról, állatvilágáról és ritkaságairól
Találunk élmény ösvényt is a gyerekeknek. Színes kövek vezetnek az erdei úton.
Alpesi és Helytörténeti Múzeumban bővebb információt találunk a környék növény és állatvilágáról, a szurokégetésről, a hegymászásról és történelmi nevezetességekről. Többek között látható az 1998-ban megtalált római kori, 40-50 év körüli nő csontváza a használati eszközeivel együtt. Évente tematikus kiállítások kerülnek megrendezésre.

Utazás: kényelmes autóbusszal.
Részvételi díj:.- 7.250.-Ft/fő / min. 38 fő. 9.000.- Ft/fő / min. 26 fő
Belépők: kb. 22 Euró
Szolgáltatás: idegenvezetés, utas-kisérés.
Indulás: 5:30 óra Zalaegerszeg Kovács Károly tér.
Várható visszaérkezés: 21-22 óra
Csatlakozási lehetőség: Andráshida, Körmend,
Postojnai cseppkőbarlang és a Predjamai lovagvár 2014. október 5.
Egy napos külföldi utak
Postojna, a természet 50000 éves alkotása....2014. október 5.

Posztojna-i cseppkőbarlang és a Predjama-i lovagvár megtekintése.


Fel nem fogható, hogyan tudott a természet a föld mélyén ilyen szemet gyönyörködtetőt alkotni.
A posztojnai barlangot" a karsztvidék királynőjének" nevezik, Szlovénia leghosszabb karsztvidéki barlangja, eddig kb. 20 km hosszú szakaszát tárták fel. Tipikus karsztbarlang, az üregrendszert a Pivka folyó vájta a kőzetbe.

A barlang három jól elkülöníthető szintből épül fel, közülük ma a legalsóban folyik a víz tovább alakítva az ottani járatokat. A felső két szintet végleg elhagyta a folyó, itt az idők folyamán cseppkőképződés zajlott le.

A barlang belsejébe 2 km hosszú szakaszon vasút viszi a látogatókat, a barlang legszebb részének egy kilométeres szakaszát: a Nagy-hegy, a Szép barlangok és a Koncertterem között gyalogosan tehetjük meg. Az Orosz hídon keresztül lehet eljutni a barlang legmélyebb pontjára, ahol a legszebb cseppkő, a Briliáns található.

Utunkat folytatva, Posztojnától mindössze 10 km-re található - 123 m magas függőleges sziklafalba épített - Predjama-i várat tekintjük meg. Elhelyezkedésével felrúg minden korábban bevett szokást, a már említett sziklafalban karsztbarlang képződött és ide a barlang nyílásba épült meg a vár. Nemrégiben felújított erősség egy időben, a néhai Erazmus rablóvezér tulajdona volt.
Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Részvételi díj: :8.900.-Ft/fő /min. létszám 38 fő /, 11.100.- Ft/fő / min. 26 fő
Belépők: kb. 24 euró
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tét 4:30 óra
Várható visszaérkezés: 21 - 22 óra.
Csatlakozási lehetőség: Bak, Gellénháza, Lenti.

Kattints a részletekre, ott több képet találsz a programról. Segítenek a döntésben!
Szabadka belvárosa és a nagypiaca! 2014. november 15.
Egy napos külföldi utak
Szabadka belvárosa és a nagypiaca!....2014. november 15.


A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb időpontot tűztünk ki!!!!

Szabadka belvárosa és a nagypiaca!....2014. november 22.Ezt a napot Szabadkán töltjük. Szabadka Szerbia legészakibb pontján a Vajdaságban található. Fontos európai útvonalak kereszteződésében, a Duna és a Tisza folyók között helyezkedik el. Ezt a várost hihetetlen kulturális öröksége, gazdagon díszített épületei, multikulturális szellemisége és európai jellege teszik egyedivé. Délelőtt megnézzük a híres szabadkai piacot. Ahogy mondani szokás, megtalálható itt minden a varrótűtől a gőzmozdonyig. A belvárosában, megtekintjük Szabadka szecessziós nevezetességeit. A közel 100000 lakosú város mindössze 10 km-re fekszik a magyar határtól. Rengeteg magyar ember él itt (a lakosság 40%-a), s mivel ez a terület régen Magyarországhoz tartozott, ezért a nevezetességeik többsége is hozzánk köthető.
Az egész város építészetére jellemző a szecessziós stílus. A városháza és a híres zsinagóga épületét Jakab Dezső és Komor Marcell tervezték. A Zsolnay kerámiával fedett Raichle-palota ma a kortárs képzőművészeti alkotások legfőbb otthona.
Mindenképpen teszünk egy kiadós sétát a Szabadság téren és a Korzón!
Sétánk után búcsút intünk a Vajdaságnak és haza felé indulunk.


Utazás: Autóbusszal.
Szolgáltatás: Idegenvezetés.
Részvételi díj: 7.800.- Ft/fő (min. 38 fő), 9.600.- Ft/fő ( min. 26 fő ).
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács K. tér 00:00 óra.
Csatlakozási lehetőség: Bak, Keszthely, Sármellék.
Az utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy plasztik kártyás személyi igazolvány.
Kecskeméten városnézés, gyárlátogatás a Mercedes gyárban! 2014. december 5.
Egy napos belföldi utak
Kíváncsi vagy hogyan készül a MERCEDES Kecskeméten.....?
Utazz velünk 2014. december 5-én!Uti célunk Kecskemét a "Hírős város". Bács-Kiskun megye székhelye. A kecskeméti barackpálinka, a színeskerámia díszekkel ékes szecessziós épületek és a "Kodály- módszer" teszik messze földön ismertté.
Ebben az időszakban Advent hangulata járja be a város főterét.
A városban és az adventi vásárban tett sétánk után látogatást teszünk a Mercedes gyárban.

A kecskeméti gyár a Németország déli tartományában levő rastatti üzemmel közösen együttműködve gyártja a Mercedes-Benz kompakt-autó generációjának B-osztály modelljét.
A gyárba 2013. szeptember 30-tól mindenki betekintést nyerhet. Megnyitotta kapuit és innentől folyamatosan lehetőséget ad az érdeklődők számára, hogy a gyártási folyamatok majdnem minden szakaszát csoportos túrák alkalmával szemügyre vehessék. A csarnokok mérete, a robotkarok precíz mozgása és a dolgozók szervezett munkája lenyűgöző látványt nyújtanak. Mindenki testközelből láthassa a csúcsminőség létrejöttét. A látogatásokhoz kiállítási tárgyakat és információs modulokat állítottak fel, hogy az érdeklődők betekintést nyerhessenek a gyártási folyamatokba. Ezek a kiállítási területek négy épületben ? az irodaházban, a présüzemben, a karosszéria-üzemben és a szereldében ? láthatók. Segítségükkel interaktív módon, testközelből figyelhető meg, hogyan gyártják a Mercedes-Benz modelleket a magyar dolgozók.
A 12 év feletti látogatók 25- fős csoportokban vezetéssel járhatjuk be szinte az egész gyárterületet.
A gyárlátogatás két csoportban történik.
Első csoport: látogatás időtartama 2 óra, 12:45 ? 14:45 max létszám 25 fő
Második csoport: látogatás időtartama 1óra 15 perc. 17:00 ? 18:15 max létszám 17 fő
Az utazásra való jelentkezéskor kell jelezni, hogy melyik csoportban kíván részt venni a gyárlátogatáson.
Az igényeket a jelentkezések sorrendjében tudjuk figyelembe venni!!!!!!!!!
A fentiekből következően a városnézés is két csoportban történik.

Utazás: autóbusszal:
Szolgáltatás: utas kísérés.
Részvételi díj: 7.500.-/fő ( min 40 fő ), 7.900.- Ft/fő (min 35 fő.)
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 07:00 óra
Belépőjegy: a gyárlátogatás ingyenes!
Autóbusz eladás és vásárlás!
Autóbusz eladás és vásárlás.

Tekintse meg eladó autóbuszaink című rovatunkat.

Szeretnénk tovább fejleszteni az autóbusz parkunkat.

Eladási ajánlatot várnánk SETRA 415 HD típusú, euro 5 minösítésű autóbuszra.Elérhetőségünk: postmaster@untenberger.t-online.hu
Buses for sale
Please check out the section on buses for sale.

We would like to further develop our bus fleet, therefore We offer a SETRA 415 HD bus with Euro 5 emission standard for sale.

Contact: postmaster@untenberger.t-online.huUtazás autóbusszal
Utazás autóbusszal.

Belföldi, vagy nemzetközi viszonylatban.

Autóbusz bérlés, autóbusz rendelés.

Nagy-, közepes- és kisautóbusz méretben is állunk rendelkezésére.

Elérhetőségünk: postmaster@untenberger.t-online.hu
Szilveszter Székelyföldön! 2014. december 30- 2015. január 2. ( 4 nap/ 3 éjszaka.)
Több napos külföldi utakSzékelyföld garantáltan elvarázsol mindenkit, sokunk kedvenc úti célja!
A hagyomány tisztelete és a modern kor ötvözete sajátos élményt hagy az ide látogatóban.
A havas hegycsúcsok, várromok, Árpádkori templomok, a székely nyelvjárás, különleges gasztronómia, különleges erdélyi ételek, szilveszteri mulatságok mind-mind varázserővel bírnak!
Gyere velünk a 2014-es év utolsó és a 2015-ös év első bulijára és kirándulására!
Helyszíne a Hargita tövében elhelyezkedő székely faluban, Tibodon lesz,
amely Székelyudvarhelytől 3 km-re található.
Ünnepi vacsora, élőzene, meglepetések, kirándulás, túra gyalog és lovas-szánnal!
Sok nevetés és új barátok várnak Rád is, ha eljössz velünk!
Szállásunk és a szilveszteri mulatság a képen látható hangulatos ?Hajnalcsillag? Panzióban lesz. Földszintjén egy 60 férőhelyes étkező, konyha és a kiszolgáló helységek vannak, míg az emeleti szinten a két-háromágyas, fürdőszobás vendégszobák kaptak helyet.Utazás: Luxus autóbusszal.
Szállás: 2-3 ágyas szobákban. / Panziókban /
Ellátás: félpanzió, szilveszterkor ünnepi vacsora, élőzene, éjfél után hidegtál,
Szolgáltatás: Helyi idegenvezetés, utas kisérés.
Részvételi díj: min. 35 fő esetén 49.000.- Ft/fő, min 30 főnél 52.100.- Ft/fő
Megjegyzés az árhoz:
Min 35 főnél személyszállítás, idegen vezetés 19.000.-Ft/fő, 30 főnél 22.100.-Ft/fő.
Személyenként a 3 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, szilveszteri vacsora élőzenével 30.000.- Ft/fő)
Jelentkezéskor 5.000.- Ft/ fő előleg fizetendő, ezzel egyidejűleg lehet helyet foglalni az autóbuszon.
Indulás helye és ideje: Zalaegerszeg, Kovács K. tér autóbusz megálló, 2014. dec. 30. 00:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Keszthely, Budapest Körgyűrű Anna hegyi Pihenő
Az utazásra várjuk Baráti társaságok jelentkezését!
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

173,312 látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.