Főoldal / Utazási ajánlatok · Utazási kategóriák · Hasznos Információk · Kapcsolat · Galéria · Keresés · Link beküldése · Kép beküldése 2016.05.24
Navigáció
Főoldal / Utazási ajánlatok
Utazási kategóriák
Hasznos Információk
Kapcsolat
Galéria
Keresés
Link beküldése
Kép beküldése
Üdvözlet
Üdvözöljük cégünk honlapján!


Autobuszaink


Szolgáltatásaink
  • Belföldi és nemzetközi autóbuszos személyszállítás, segítünk a tervezésben és megvalósítjuk elgondolásait.
  • Vállaljuk dolgozóinak szállítását, megtervezzük az Ön számára legkedvezőbb menetvonalakat és eljutási időket.
  • Vállaljuk iskolajáratok megtervezését és lebonyolítását.
  • Segítünk megtervezni és lebonyolítjuk munkahelyi közösségek autóbuszos kirándulását.
  • Sportegyesületek, nyugdíjas klubok, zarándok csoportok személyszállítása.
  • Esküvők, családi ünnepségek, baráti összejövetelek személyszállításának lebonyolítása.
  • Autóbuszaink kapacitásának széles skálájával állunk rendelkezésére (20 fős, 30 fős, 47 fős).
  • Kérje részletes árajánlatunkat!
Rólunk
Autóbusz eladás és vásárlás (Buses for sale)

Továbbiakban azokat az utakat ismertetjük, melyeknek személyszállításával cégünket bízták meg.

Látni szeretnéd legfrissebb ajánlatainkat? Jelentkezz be!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj a honlapon.
A teljes kínálatunkat csak regisztrált tagjaink láthatják.
Egy nyáréj a Bécsi Filharmonikusokkal 2016. május 26.
Egy napos külföldi utak

Schönbrunni koncert a csillagos ég alatt !..... 2016. május 26 .

Belépés ingyenes !


Úti célunk és egyben a a nap fénypontja a Schönbrunni kastély parkban a Bécsi Filharmonikusok nyáréji koncertje.
Folyamatos utazással Bécsbe a Schönbrunni kastély parkjába érkezünk.
A világ talán legismertebb zenekara minden évben különleges meglepetéssel kedveskedik az otthonául szolgáló városnak: a Bécsi Filharmonikusok évről évre ingyenes nyáréji koncertet adnak a Schönbrunni kastély parkjában. Ebben az évben a koncert május 26-án lesz, 20:30 órakor kezdődik.

Lehetőség nyílik rá, hogy meghallgathassuk a legendás Bécsi Filharmonikusokat. A zenekar a Neptun szökőkút előtt foglal helyet úgy, hogy a zenészek a Schönbrunni kastély irányába néznek. A koncert sötétedéskor kezdődik, a nézők pedig a parkban kereshetnek helyet maguknak.
A Bécsi Filharmonikusok nyáréji koncertjére 2004 óta kerül sor. A világhírű zenekar ezzel az előadással egy különleges élményt szeretne ajándékozni a csaknem 100 000 látogatónak és a számtalan tévénézőnek. A Schönbrunni kastély és barokk kertje, amely az UNESCO-világörökségek közé tartozik, ideális helyszínként szolgál a különleges koncerthez.


Íme a Bécsi Filharmonikusok nyáréjszakai koncertjének programja!


Május 26-án a Bécsi Filharmonikusok, Szemjon Bicskov karmester, valamint Katia és Marielle Lab?que zongorista nővérek nem mindennapi zenei élményre hívják meg a közönséget a Schönbrunni kastély parkjába.
A nyáréjszakai koncerten a Bécsi Filharmonikusok szabad téren zenélnek a Schönbrunni kastély parkjában, és, ahogy megszoktuk tőlük, legmagasabb színvonalon. Szokatlan viszont, hogy ennél az 2004 óta minden évben megrendezett koncertnél a belépés ingyenes: a hírneves zenekar így szeretné különleges élményben részesíteni a kereken 100 000 fős közönségét, és tévénéző közönségét világszerte.
Bicskov és a Lab?que nővérek
A nyáréjszakai koncerten a Szentpétervárról származó Szemjon Bicskov vezényel. Sikereit olyan neves zenekarokkal ünnepelte, mint a Grand Rapids Symphony Orchestra és a Buffalo Philharmonic, az Orchestre de Paris, a kölni WDR Szimfonikus Zenekar, valamint a drezdai Semperoper, amelynek főkarmestere volt.
Marielle Lab?que Szemjon Bicskov felesége. Nővérével, Katiával együtt híres francia zongoraduót alkotnak. Az idén a Bécsi Filharmonikusok vendégeiként mindketten szólistaként lépnek fel a nyáréjszakai koncerten.

A programon: francia zeneszerzők művei

Georges Bizet: Farandole a L?Arlésienne-ből, 2.szvit
Hector Berlioz: Rákóczi induló a La Damnation de Faustból, op. 24
Francis Poulenc: d-moll hangverseny két zongorára és zenekarra, FP 61
Maurice Ravel: Daphnis és Chloé, 2. szvit
Maurice Ravel: Boléro, táncjáték zenekarra

Helyszín: a Schönbrunni kastély parkjában, a Schönbrunni kastély és a Neptun kút között.
A színpad mögötti - Gloriette előtti - réten nem lesz hangerősítés!


Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: utas kísérés.
Részvételi díj: 4.500.- Ft/fő / minimum 40 fő /, 5.000.- Ft/fő / minimum 35 fő /,6.350 .- Ft/fő / minimum 26 fő /
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tét 15:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Körmend, Szombathely, Kőszeg.

Az utazásra várjuk az Élhető Jövő Egyesület tagjait és családját! Éves tagdíjunk 1.200.- Ft/fő.
Részletes programunk a www.eljovo.lapunk.hu web lapon is megtalálható.


Kalandtúra Ausztriában. Erzbergi Látványbánya és Palfau-i szurdoktúra. 2016. május 28.
Egy napos külföldi utakEgy nap a természetben, a kő és a víz birodalmában!

Erzbergi Látványbánya és Palfau-i szurdoktúra....2016. május 28.


A kép nem a fantázia szüleménye, hanem az erzbergi vasércbánya lépcsőzetesen kialakított külszíni fejtéseit látjuk, melyek az idők során piramis alakot formáztak.
Erzbergi Látványbánya Európa legnagyobb pátvasérc lerakódása. A vörös ércet lépcsőzetes külszíni fejtéssel termelik ki. Az eredetileg 1534 m magas Erzberg elhordását már a kelták és a rómaiak megkezdték, napjainkban egy 1465 m magas kőtömb, amelyből ma is bányásznak.

Védőruhába beöltözve a "Katl" nevű - egykor bányászokat szállító - kisvonat visz bennünket 1,5 km-re az Erzberg gyomrába, ahol a földalatti érckitermelés fázisait mutatják be. A mélyben 6-8 ° C a hőmérséklet, így minden időben melegebb öltözék szükséges.

A látványbánya egy igazi időutazás a hegy gyomrába. Részletesen bemutatják a fúrás és robbantás, valamint a rakodási és szállítási technikák fejlődését. Audiovizuális előadás mutatja be az Erzberg keletkezését az ősrobbanástól kezdve a Föld kialakulásán keresztül a vulkanikus tevékenységen át a vaspát ércesedéséig. Mindig nagy sikert arat az eredetit utánzó robbantás, amely 60 tonnányi kőzet kinyerését szimulálja egy 10 m2-es tárnában. Vakító villámok cikáznak a tárnák labirintusában, fülsiketítő robaj és lőporfüst közepette a látogató egyszer csak az események közepén találja magát. A hegyet 7 szinten hálózzák be bányajáratok, melyek összesen több mint 40 km hosszúak.
Ismerkedésünket a külszínen - az 50 percig tartó utazással - folytatjuk. Nem kell gyalog mennünk, mert a világ legnagyobb taxija a Hauly, látványos és érzékeket borzoló utazással a kőbánya tetejére visz fel bennünket.


A több mint 55 tonnás önsúlyú szerkezet 4.5 méter magas utaskabinjából szemlélhetjük meg a bánya különböző szintjeit. A holdbéli táj - mely szikrázó napsütésben igazán fantasztikus - remek fotótéma, felejthetetlen élmény fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. 860 lóerős, 4 ütemű, 12 hengeres Cummins motor hajtja. A jármű 11 méter hosszú, 5.5 méter széles, 4.5 méter magas és a rakott súlya 200 tonna. Tehát, ha egy kicsit több a csomagunk, azt is elbírja.
Íme a Hauly, családneve Caterpillar.
A vasérc bányászatban dolgozik. Napjában többször megjárja az erzberg-i piramist, más néven látványbányát. Kedves olvasó gyere velünk, hogy saját szemeddel lásd ezt a nem mindennapi taxit. Ha nem jössz velünk, mert mondod majd Zalaegerszegen leintesz egy ilyent, ki kell ábrándítsalak. A városnak nincs olyan utcája, mely elbírná a méretet, de főleg a súlyt. Ha pedig venni akarnál egy ilyen szerkezetet, hogy kinn a telkeden furikázol egyet, készülj fel, hogy szétszerelve szállítják a nyaralód elé és ott rakják össze.
Délután - a szelidnek éppen nem mondható - Salza folyó által vágott
Palfau szurdokban túrázunk. Kanyonok, sziklás medencék és vízesések teszik a Gesäuse Nemzeti Parkban található palfaui Wasserloch szurdokot (Palfauer Wasserlochklamm) családi élménnyé.
A szurdok bejárata egy acélkötelekből álló függőhídon át érhető el, amely 65 méter hosszú és 20 méter magasban húzódik a Salza folyó felett. A híd nagyszerű kilátást biztosít a Salza-ra és az azon evező raftingosokra. A vízesésekhez és a karsztforráshoz egy falépcsőkkel, korlátokkal biztosított, gyakorlatilag teljesen kiépített úton lehet eljutni. A szurdok 900 méter hosszú, de komoly szintemelkedést kell legyőzni (kb. 350 méter), mire a vízesések fölé kerülünk. A szurdokot és keskeny átjáróit mélyen a sziklába vájta a víz. Az út végén 864 méter tengerszint feletti magasságban elérjük a kilátót, ahonnan megpillanthatjuk magát karsztforrást, a Wasserloch-ot, illetve ha a másik irányba (Palfau felé) nézünk csodálatos panoráma tárul elénk. A vízesések magassága összesen 152 méter, ami a szurdokot Ausztria egyik legszebb természeti csodájává teszi. Mindez kiváló fotótéma!
Hazaindulás: kb. 18 órakor.


Utazás: kényelmes autóbusszal.
Szolgáltatás: idegenvezetés
Részvételi díj: 7.850.- Ft/fő /min. 38 fő/, 10.050.- Ft/fő /min. 28 fő/
Belépők: Élménybánya , Hauly utazás csoportos kombi jegy /25 főtől/: 25 Euro, Szurdok: Felnőtt: 5,50 Euro, Gyermek(6-15): 3,50 Euro.
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 05:00 óra
Várható hazaérkezés: 22-23 óra
Csatlakozási lehetőség: Andráshida, Bagod, Körmend
Részvételi díj a belépők árát nem tartalmazza.
Kattints az alsó sorban található részletekre, ott több fotót, leírást találsz a programról. Segítenek a döntésben! Biztos kíváncsi leszel és velünk tartasz!
Berchtesgaden-i Sasfészek, Sóbánya, Königsee.....2016. 06. 04.
Több napos külföldi utak"BERCHTESGADEN-i SASFÉSZEK"

Tengerszint feletti magasság 1834 méter, egyetlen út vezet fel e különleges helyre.

(Egy nap a természetben.....2016. 06. 04.)

Berchtesgaden óvárosa a hegyek fogságában. 500 éves bányász múlt emlékei a Salzberwerk-i sóbányában. Sötét történelmi múlt és páratlan természeti adottságok az Obersalzberg-i Kelhsteinhaus-nál, az egykori Hitleri "sasfészek"-nél. Königsee a legszebb alpesi tó.
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Berchtesgadenig.Berchtesgaden az egyik leglátványosabb fekvésű német kisváros. Az Aache-patak völgyében, 573 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el.
Tragikus nevezetessége az Obersalzbergen épített Hitler-kastély (a berchtesgadeni sasfészek), valamint a közelében épített Göring- és Bormann-kastély. Az 1945-ös bombázásoknál ezek nagyrészt elpusztultak, a maradványokat 1952-ben felrobbantották. Az épületek közül, csak a korábban is békés célokat szolgáló Vendégház maradt fenn.
Az épületet és a hozzá vezető utat Martin Bormann, Hitler személyi titkára építtette ajándékként Adolf Hitler 50. születésnapjára.
Az épület 1834 méter tengerszint feletti magasságban fekszik és 12 hónap alatt készült el. A felvezető szerpentin út 6,5 km hosszú és ezalatt 700m szintkülönbséget tesz meg, 5 alagúttal.
Helyi autóbusszal a Kehlstein felső parkolóig utazhatunk, e közben a fotógépet tartsuk készenlétben, a meredek szerpentin útról a kilátás fenséges.
A parkolóból műemlék lifttel juthatunk fel a sasfészek épületébe. A lift a 124 m hosszú utat 41 másodperc alatt teszi meg.
A panoráma fantasztikus. Az épület május közepétől októberig látogatható és jelenleg étteremként működik. Teraszáról csodálatos panoráma tárul elénk, a magas hegyek között megbúvó kis városkáról és a Königsee-ről. Feljebb a hegyen gyalog sétát tehetünk, ahol egy nem rég felállított Edelweiss-szel díszített fakereszt és pihenőhely található.

Következő program keretében a sóbányászat világába nyerünk bepillantást. A berchtesgadeni sóbányát tekintjük meg, amit 1517 óta folyamatosan művelnek. A só értékesebb volt mint az arany, ezért privilégium volt lejutni a bányába. Ma már turisztikai látványosságnak számít a "fehér arany" búvóhelye.
A bányának sajátos szabálya, hogy normál utcai ruhába nem látogatható. Először a látogató a bejáratnál kap egy bányászruhát, majd bányavasúton jutunk le a Ferenc császárról elnevezett monumentális 3000 négyzetméteres terembe.
Innen magunk tesszük meg az utat egy 34 méteres csúszdán a bánya "gyomrába". A tárnákban több nyelven megismerkedhetünk a sóbányászat gyakorlatával, történetével. A hegy gyomrába fúrt tárnák végén vízzel oldják ki a sót, aminek következtében hatalmas föld alatti sós oldattal-telt üregek keletkeznek. Az egyik ilyen 100 x 30 méter nagyságú sejtelmesen megvilágított tavon hajóval kelünk át és a csónakázás végén meg is kóstolhatjuk a sólét. A hőmérséklet egész évben + 12 fok Celsius alatt van.


A bánya által nyújtott élményeket követően a Königssee partján folytatjuk utunkat. A 8 km hosszú keskeny tó az Alpok legszebb tava, állítják az idegenforgalmi prospektusok. A környező hegyek közül a Watzmann, 2713 méter magasból "tekint le rá".
A túrát követően Bechtesgaden belvárosával ismerkedünk. A város főterét, gótikus és reneszánsz kori oromfalas polgárházak díszítik. Az Apátsági templom és az Ágoston-rendiek kolostortemplomának kerengője, román kori emlékeket tartalmaz. A különböző stílusjegyekből látható, hogy az átalakítások egészen a barokk korig elhúzódtak. A kolostorból kiépített Királyi-kastély már klasszicista stílusú épület. A 15-16. század között épült Frauenkirche szentélyének dísze, a Kalászos Madonna. A Kálvária-dombra 1750-ben megépített keresztút, kápolnaszerű állomásairól szép kilátás adódik a városra.
Az időjárás függvényében az egyes programok sorrendje változhat!


Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegenvezetés.
Részvételi díj: 11400.- Ft /főnél ( minimum 38 fő.), 13800.- Ft (min.: 30 főnél)
Belépők: irányár 32 Euro
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tét 3:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Bagod, Körmend.
Hallstatt és egy romantikus hajóút Ausseerland három tava mentén: GRUNDLSEE - TOPLITZSEE - KAMMERSEE.2016. 06. 05.
Egy napos külföldi utak
Látogatás HALLSTATT-ban, a 7000 éves sóbányászat városában, valamint egy
Romantikus hajóút Salzkammergut három tava mentén: GRUNDLSEE - TOPLITZSEE - KAMMERSEE.

2016. június 5.
Kirándulásunkon az osztrák Alpok mentén haladunk. Természet, hegyek, víz, történelmi helyszínek - a csodás Salzkammergut vidékén.
A só, a "fehér arany" - amelyet itt emberemlékezet óta bányásznak - adta e vidéknek a Salzkammergut nevet, de hírnevéhez tavai is nagymértékben hozzájárultak. A tavak és a hegyek sajátos kombinációja itt is igazán különleges látványt kínál, a víztükörben kecsesen tükröződnek vissza a magasba nyúló hegyóriások. Az út lenyűgöző és elvarázsló. Aki velünk tart rendkívüli élményben lesz része.
Első úti célunk Hallstatt.

Hallstatt egy felső-ausztriai barokk kisváros az Alpokban, a Hallstatti-tó partján. Neve a kelta hagyományok szerint a só helye kifejezésből származik. Ausztria egyik legszebb helye.
A város egyik érdekessége, hogy egyetlen főutcából áll. A tó és a sziklafal közti szűk hely miatt a város a szikla lábához, szorosan egymásra épült házak soraiból áll.
A várossal szemben a Hoher Sarstein, déli irányban a Dachstein található.
Hallsattban található a világ legöregebb sóbányája, mely 7000 éves múltra tekint vissza.
A só alapjaiban meghatározta a város egész történelmét és a mai arculatát is. A hallstatti emberek sóval fizettek az árúért, még napjainkban is jelentős sóbányászati tevékenység folyik.
A város a kelta eredetű nevét is sóról kapta: hall = só, statt = állomás, helység. (A só helye)
Ha valaki ellátogat ide, ne lepődjön meg, hogy itt tulajdonképpen minden a sóról szól.

A kisváros főtere talán Ausztria legszebb főtere. Olyan, mint egy mesebeli tér, mesebeli kis virágos házikókkal, és a Szentháromság szoborral a közepén.
Hallstatt legfőbb nevezetesség a Mária mennybemenetele templom (Pfarrkirche Maria Himmelfahrt), mely a 12 - 15. században épült.
A templom a hegyoldalba épült késő gótikus stílusban épült, túlélte az 1750-es tűzvészt.
Berendezésének becses darabja egy 1515-ben készült gótikus oltárkép Leonhard Astl műhelyéből.
A templomkertet hatalmas munkával készült a sziklafalba vájva, amelyben a város temetője kapott helyet, de végül szűknek bizonyult, ez tette szükségessé a csontház létrejöttét.
A Hallstatti-tó hírnevét Hallstatt városának köszönheti. Egyrészről a település régi - a hegyek és tópart közé szorított - a XV-XVI. századból származó házai kölcsönöznek a helynek különleges hangulatot, másrészt pedig a vidék régészeti leletei és a világ legrégebbi sóbányája tették híressé a környéket. A vidék mindenkit magával ragadó vonzereje, valamint annak ipar- és kultúrtörténeti jelentősége ösztönözték az Unescot 1997-ben arra, hogy a Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut régiót felvegyék a Világörökség kincsei közé.
Hallstattban tett sétánk után következzék a Romantikus hajóút az Ausseerland három tava mentén:


GRUNDLSEE - TOPLITZSEE - KAMMERSEE

A hajókirándulás vadregényes vízesések mellett vezet a Traun folyó forrásáig.

Az út lenyűgöző és elvarázsló. A Toplitzseet szűk csatorna köti össze a Grundlseevel, így a tavakat egyetlen hajótúrával is végigjárhatjuk.
A 3 tó-túra a Grundlsee elején a hajókikötőben kezdődik, "Seehotel Grundlsee - Seeklause"-nál. Innen a 6,5 km hosszú Grundlsee-n keresztül motorcsónakkal jutunk el Gösslig. Itt kiszállunk a motorcsónakból és gyalogosan folytatjuk az utat. A Mischwald-on át rövid, kb. 20 perces gyaloglással érjük el a titokzatos és rejtélyes Toplitzsee-t. Ismét hajóra szállunk. Hajó visz tovább bennünket a romantikus Kammersee-hez, miközben több vízesés mellett haladunk el és gyönyörködhetünk a páratlan szépségű panorámába. Ez a tó a 3 közül a legkisebb.
Itt végül megcsodálhatjuk a Traun-folyó forrását, mely vízesés formájában tör elő.

E rendkívül látványos, kellemes hangulatot teremtő kirándulásunk után vissza hajózunk a Toplitzseé túlsó végéig, ahol autóbuszunk vár bennünket és haza indulunk.
Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegen vezetés, utas kísérés.
Részvételi díj: 9.550.-Ft/fő / minimum 38 fő /, 11.550.- Ft/fő / minimum 30 fő /.
Belépők: kb 20 Euró
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tét 04:30 óra
Várható hazaérkezés: 22:00-23:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Andráshida, Bagod, Körmend.

Egy napos pihenés, fürdés a Krk szigeten, Omisaljban. 2016. július 17.
Egy napos külföldi utak

Egy napos pihenés, fürdés a Krk szigeten, Omisaljban.
2016. július 17.

Ezen a napon a horvát tengerpart legnagyobb szigetére, a Krk szigetre látogatunk . Kora reggeli indulás után megérkezünk Omisaljba. Egy óvárosi séta után következhet a tengerparti pihenés, fürdés.

A Krk-sziget észak-nyugati részén fekvő Omisalj az első település, amit a hídon áthaladva megpillanthatunk.
A Krki híd az 1970-es évek második felében épült,1430 méter hosszú. Átadásakor a világ legnagyobb beton ívhídja volt. A híd átadása teljesen megváltoztatta a település életét, melyet addig csak kompon lehetett megközelíteni.

Szépen rendben tartott óváros és kiváló strandolási lehetőség vár bennünket ezen a napon. Omisalj az Adria partjának apró titka. Sok értékes történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. Több műemlék található itt, mint a felkapottabb szomszéd városokban, bizonyos szempontból pedig az egész Kvarner-öbölben egyedülálló. Omisaljban például több koraközépkori - ezerévesnél is idősebb - dombormű maradt fenn kitűnő állapotban, mint sok európai országban.

Óvárosa tipikusan középkori képet mutat. Kb. 85 m magasan ül a hegy tetején, szűk kis utcák hálózata fut a fehér és rózsaszín házikók között. Az óváros teljes egészében autómentes terület. A város tetejéről fantasztikus a panoráma a Kvarner-öbölre és a kristálytiszta vízű tengerpartra. Az óvárosban több gyönyörű templom is áll, közülük a legnagyobb a Nagyboldogasszony, melynek első írásos említése 1180-ból származik, de valószínűleg jóval korábban épült. A tekintetet rögtön megkapó rózsaablaka 1405-ból származik.


Az óvárosban tett nézelődésünk után lesétálunk a tengerpartra. Bal oldali képen látható strandot keressük fel, ahol éttermeket, ajándékboltot is találunk.


Partja változatos, hol sziklás, hol kavicsos, egyes részeken betonozott, de homokos szakaszokat is találunk. Kis öbleiben nyugodtan és zavartalanul strandolhatunk.
Gyerekesek, úszni nem vagy kevésbé tudók a lassan mélyülő, alul homokos tengerben fürdőzhetnek, úszkálhatnak. Napozhatunk a sziklákon, a betonos parton, bérelhetünk napágyat, de saját napozóeszközök használata is megengedett. Napfürdőzés után behúzódhatunk a tengerpart mögötti, gyönyörű fákkal övezett területre, ahol hűsölhetünk a nagy nyári melegben.

Ajánlatos fürdőpapucs használata.

Utazás: autóbusszal.
Szolgáltatás: idegen vezetés, utas kísérés.
Részvételi díj: 7.700.-Ft / minimum 38 fő /, 9.700.- Ft/fő / minimum 30 fő.
Indulás: Zalaegerszeg, Kovács Károly tét 4:00 óra
Várható hazaérkezés: 22:00-23:00 óra
Csatlakozási lehetőség: Bak, Söjtör, Pusztaszentlászló, Letenye.


Az utazásra várjuk az Élhető Jövő Egyesület tagjait és családját! Éves tagdíjunk 1.200.- Ft/fő.
Részletes programunk a www.eljovo.lapunk.hu web lapon is megtalálható.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

439,035 látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.